Още на кастингите на тъмно Поли Генова обяви, че рускинята Анастасия

...
Още на кастингите на тъмно Поли Генова обяви, че рускинята Анастасия
Коментари Харесай

Рускиня може ли да бъде следващият “Глас на България”? Блондинката взриви сцената със собствена интерпретация на парче на Queen!

Още на кастингите на мрачно Поли Генова разгласи, че рускинята Анастасия Белявская има всички шансове да стане тазгодишният победител в „ Гласът на България “, видя HotArena.

Блондинката взриви сцената със лична интерпретация на парче на Queen, за което треньорката й призна, че я е разплакала няколко пъти. Вокалният дуел за Анастасия обаче не мина по този начин безпрепятствено, както дебютът й на БГсцената. Тя се изправи пред нелеката конкуренция на сънародничката си Анна Халембакова, с която получиха най-тежката от Поли задача – да изпеят парчето на Sia „ Elastic Heart “.

Именно мощното им показване на кастингите даде увереността на Генова, че двете й девойки ще взривят и този път сцената. Изпълнението им обаче не мина съгласно упованията на треньорите и на Поли й се наложи да даде на една от тях по-скоро втори късмет. Треньорката разгласи, че Анастасия е тази, която ще пее на супер борбите, защото осъществяването й на кастингите е било убийствено и е към момента незабравимо както за нея, по този начин и за феновете.

За страдание, кражбите на другите треньори бяха завършили, поради което Анна се сбогува вечно със сцената на „ Гласът на България “ 5. Тя си потегли, разплаквайки Поли, която й се извини, че не може да направи нищо, с цел да я задържи.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР